Post by atbarlaulypa on Feb 5, 2022 1:06:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Restaurant Paradise: Sim Builder ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Restaurant Paradise: Sim Builder IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daugiau aukso ▞▞▞
▞▞▞ Restaurant Paradise: Sim Builder 2022 version ▞▞▞
Linksma...! Norėtųsi, kad jis būtų interaktyvesnis... Kaip ir su klientais...
Kol kas labai miela. Neturiu priekaištų! Skelbimai yra reti, o koncepcija paprasta – norėčiau, kad būtų daugiau tamsiaodžių avatarų parinkčių. Ši programa mane šiek tiek alkana. 🍔🍕🌮🍲🥗
Skullgirls: Fighting RPG მძაფრსიუჟეტიანი crlv
:-D
Puiku
hu
Pls pataisykite tai, man patinka jūsų žaidimai, bet negaliu prisijungti prie savo el. Net negaliu pakeisti savo vardo, negaliu net apsipirkti! Pataisykite tai. Atsisiųsiu šį žaidimą dar kartą, kai tai ištaisysite ☺️ ačiū❤️
nuostabus žaidimas! veikėjai mieli ir žaidime lengva užsidirbti.....tai daug geriau nei viešbučio istorija ir prekybos centro istorija...tik vienas patarimas po paveikslėliu parašyti parduotuvių pavadinimus.....ačiū už skaitau mieli draugai....
Ši programa yra gera. Nors tikiuosi, kad tokia statyba galėtų būti greitesnė, tokiu būdu žaisti yra nuostabiau. Kuo daugiau pastatų pastatysite, tuo graži jūsų sala.
Gerai, kad man patinka šis žaidimas, bet mano lygis nėra užaugęs, w
Myliu, myliu šį žaidimą, jis labai mielas! Nors aš sutinku su kitais žaidėjais. Būtų gerai, kad būtų naktinis režimas, jis šiek tiek pailsėtų restoranuose ir galėtume jį papuošti ar papildyti kai kuriais daiktais, kad žmonės neišnyktų ar nesupyktų, nes perkėlėme stalą.
Puikus žaidimas, bet jo negalima atkurti, todėl esu šiek tiek pavydus, 😑 iš tikrųjų tai tik dar 1... Galiu atkurti. Taigi aš įvertinsiu 5 žvaigždutėmis ☺️
Papildymų yra per daug. Jis pasirodo bet kuriuo metu, kai žaidžiate. Tai tikrai erzina, todėl nusprendžiau pašalinti šį žaidimą.
Žaidimas geras. Nuostabu žiūrėti, kaip tie mieli klientai vaikšto ir ateina į parduotuvę, tačiau negaliu išsaugoti žaidimo, kai bandysiu susieti jį su „Facebook“ ar savo el. pašto paskyra. Prašau ką nors padaryti dėl to.
Jaudinantis žaidimas. Patiko dizainas ir spalvos.
Nieko ypatingo
Ačiū, kad neįdiegėte
Viskas gerai
Gražus žaidimas! Vaizdai yra tikslūs, mieli personažai, neatsilieka ir iššokantys skelbimai nėra tokie dažni kaip kituose žaidimuose. Žmonėms nereikia mokėti, kad galėtų mėgautis žaidimu. Žaidimo monetos taip pat yra puikios! 10/10
Neužtenka ką veikti. Nelabai sudėtinga.
mielas žaidimas ir tikrai smagiai... bet negaliu gauti el. laiškų, kad užrakinčiau paskyrą...
Šis žaidimas yra įdomus ir atrodo kaip magnatų žaidimas. Man tai patinka, nes galiu padaryti, kad mano vieta atrodytų miela . Puikus laiko žudikas, taip pat atsisiųskite šį žaidimą, jis smagus!
Šis žaidimas pakankamai paprastas, kad galėtų žaisti mano broliai ir seserys
PAGALBA! STAIGAI NEGALIU IŠSAUGOTI NAUJAUSIOJO PROCESO! prašau pataisyti! Aš jau išlyginu prekystalius iki 2 lygio ir nenoriu vėl pradėti...
tai gražu ir jaudinanti
Ką? Tik 4 žvaigždutės? Kodėl? Kadangi galite padaryti šį žaidimą, galite pridėti draugą 😭 Ačiū
tiesiog laiko žudikas
Kai šiandien atidariau, nieko nerodė...bet prasidėjo nuo 1 lygio. Visas mano progresas buvo prarastas... Nusivyliau!!!
Man patinka ši programa, tai viskas
Mėgaukitės žaidimu, bet pastaruoju metu jis vis užstringa (staigus išėjimas iš žaidimo).
😁
smagu, tik labai ribota.
Puiku kol kas.
Man labai patinka šie žaidimai. Dizainas toks gražus Ir tai ne tiek daug 30 mb saugyklose
Man tai patinka, bet ar galite pridėti atnaujinimą, kuriame galėtume pakeisti pastatų ir dekoracijų spalvas?
ši programa yra tikrai gera ir kaip man patinkantis laimingas prekybos centras žaidimas. Turiu abi programėles ir neturiu problemų su abiem thw žaidimais ir jame nėra daug reklamų, iš tikrųjų aš negaunu skelbimų 😂 arba užstringa žaidimas, atsisiųskite jį ir įvertinkite jį 5 žvaigždutėmis, jei jums patinka žaidimas aa tiek, kiek aš darau
Tai geras žaidimas. Žaidžiu tai daugelį metų, nesvarbu, ar jį pašalinau, ir vėl atkūriau savo restoraną. Aš neturiu jokių problemų. Šiaip tai gera programėlė 👍😎
Man patinka žaidimas, bet padarykite skirtingus kiekvieno restorano kampus, kad būtų lengviau jį papuošti
Mielas žaidimas, nereikalaujantis daug laiko ir pastangų. Kažką pažaisti kelis kartus per dieną, kiekvieną kartą po kelias minutes.
Puikus žaidimas, jūs galite sukurti savo svajonių restoraną taip greitai, kad sudegintumėte monetas, tačiau kyla mažai problemų su lygiu, bet man tai puikus žaidimas, galite žaisti su „Wi-Fi“ arba be „Wi-Fi“
kodėl aš negaliu prisijungti prie savo fb paskyros
gera žaisti labai įdomiai
Atrodo smagiai ☺️😊