Post by atbarlaulypa on Feb 5, 2022 1:09:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Comics Bob ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Comics Bob IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádza veľa kryštálov ▞▞▞
▞▞▞ Comics Bob 2022 version ▞▞▞
Comics Bob Łamigłówki adc
miloval túto hru, ale zvyšok epizódy by mal prísť čoskoro
Inzerenti sa tešia. Strata času malou hrou. ODINŠTALOVANÉ.
Veľmi zlé, dokončil som až 75. úroveň a ďalšia úroveň je stále v aktualizácii odpadového odpadu 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Pozerám filmy Ryana Reynoldsa a hrám hru... je to jednoduché a priľne k môjmu prestoju...
Je to dobrá hra, ale toľko reklám, toľko reklám, pls vymažte reklamy!!!
Táto hra je úžasná! Nevisí a je naozaj zaujímavý. Jediným problémom je, že reklamy stále vyskakujú. Každopádne zvyšok je super!
Veľa reklám si hru nedokáže užiť... Inak je hra dobrá
11 sekúnd hry, reklama.
AD farma! Reklama po 1 minúte hry, škoda, pretože hra by bola zábavná. Výsledkom je pravdepodobne najhoršia hra. Ak by som mohol dať mínusové štarty, urobil by som to. Vývojári, vaša chamtivosť je sklamaním, sklamali ste svoje odvetvie, sklamali ste používateľov a sklamali ste aj seba
Táto hra je dobrá 👍👍👍 ale táto hra je veľmi jednoduchá. Je to len 3 hviezdičková hra 🌟🌟🌟😙😙
Comics Bob Hádanky rwhx
Ešte som nehral, ale môžem povedať, keď som si pozrel recenzie, ale niektorí povedali veľa reklám, takže som dal štyri 🌟 hviezdičky, takže by ste mali vidieť toto...
Nechutné. Nemôžem uveriť, že takáto reklama by mohla byť v roku 2021 dokonca legálna. Je to prinajmenšom sexistické, ale obávam sa, že zobrazuje aj sexuálne akty bez súhlasu ako niečo normálne. A aby toho nebolo málo, JE TO HRA PRE DETI. Nezáleží mi na tom, či hra nie je ako reklama, len samotná reklama stačí na to, aby sa mi chcelo zvracať. Získajte pomoc ľuďom.
Pekná hra, ale nie detská hra na veľkého muža a ženu😇
Asian Cooking Games: Star Chef Arkādes spēles pom
Príliš veľa pridávania vás všetkých dráždi...najlepšie bude, ak tejto hre zakážete prístup na internet a zahráte si ..žiadne prídavky
pekná hra
Niektore spravne moznosti nemaju zmysel
Pekná hra, ale iba 84 úrovní nie je fér🙄 pridajte ďalšie úrovne a potom vám dám 5 hviezdičiek 😁💯
Nastalo ma že som bol na posledný lvl. A po novom upgrade začínam od začiatku pekná kokotina ale inak dobrá hra
Hra je najlepšia, ale úrovne sú veľmi krátke, ale páči sa mi hra a ich grafika
Hra 3. triedy... Každé 4-5 sekundové pridanie sa automaticky zapne......
Veľmi sa mi to páči, pretože je offline, nie je potrebné používať wifi, pretože ak pôjdete cez wifi, bude to veľa reklám, ale offline bude v poriadku
K dispozícii je 50 úrovní, strávite ich za hodinu hraním v režime v lietadle alebo s deaktivovanými dátami.
Je to super hra na to ze som baba mi to ide a kdo ma chce mam 12 rokov a volam sa Silvania❤️❤️
Je to najlepšia hra na celom svete keď sa nudíte tak aspoň rozmislate a je to proste top hra
Dnes ráno som videl hru a hral som ju a bola taká dobrá.🥰😊😉😊🥰☺
Comics Bob પઝલ bry
Comics Bob Tankenötter izy
Hra je dobrá, ale príliš krátka a úrovne sú zložité
Hra nie je presne taká, ako sa zobrazuje v reklamách
Hra je pekná, ale je tam príliš veľa reklám a spôsob, akým propagujete svoju hru, je hlúpy a nechutný
Nestahujte prosim verte mi. Ked som to hrala no proste hrozne preco davaju na google play taketo hry kde su nejake polonahy ludia a ocumuju sa. Hrozne. Ble. Neodporucam😐😐
Skvelá hra. A tí, čo píšete, že je tam veľa reklám (ako už niekto písal), vypnite si wi-fi.
Môj 3-ročný syn sa hrá a užíva si toľko Pripojiť viac n viac epizód
Veľmi dobré
Comics Bob Jumboq fjx
Mám
Hra je zbytočná...nenávidím hry, ktoré vás chytia do slučky s reklamou...stále chodíte do obchodu Play a získavate kliknutia, aby ste im zarobili peniaze...neobťažujte sa ani sťahovaním reklám aj tak ťa utopí. Nemôžem prejsť cez jednu fázu bez toho, aby sa objavila reklama...
Hra sa veľmi dobre hrá, ale ide o to, že veľa pridáva...... Toľko pridáva, ktoré vám vypínajú náladu hrať každú minútu pridáva reklamy....😡
Je to naozaj tak, že oblečenie nie je vhodné pre 8/9 ročné dieťa
Myslím, že tie dve hviezdy, pretože úprimne, vždy, keď to hráte, naozaj, keď sa dostanete na koniec, len si to prečítajte miesto, čo naozaj nemôžete urobiť, keď je koniec, okrem Guidovho
Na chvíľu mierne zábavné komické scény. „Hádanky“ sú väčšinou odhady 50/50, pričom je potrebná len malá alebo žiadna zručnosť. Reklamy sú tiež dosť prehnané. Hral som cez dostupné úrovne, kým som sedel a čakal, ale aplikáciu teraz odstraňujem.
Hnusná a hnusná hra Nikomu neodporúčam sťahovať si ju a reklama na hru je taká hnusná, že mi zhorší deň zakaždým, keď ju uvidím, prestaň robiť takéto hnusné hry🤮🤮
otrasne, tato hra nema ziadnu rozumnu logiku a nevhodne divne levely. Má viac reklám ako skutočná hra a skutočné reklamy na hry sú špinavé a nechutné, prečo by ste deťom ukazovali reklamu, kde sa sprchuje žena, a ukazovali by ste na výber odstrániť hmlu alebo sa so ženou porozprávať.