Post by atbarlaulypa on Feb 5, 2022 1:24:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ StrikeFortressBox ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ StrikeFortressBox IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ creșterea hack-ului de rezistență ▞▞▞
▞▞▞ StrikeFortressBox 2022 version ▞▞▞
😺🙈🖤🖤🖤aflat tare jocul
Timpul de încărcare este de 30 de minute pierderi de mb
Este un joc excepțional
Bine, dar hackerii vin în joc și încă un lucru este că nu există un hud personalizat în joc. Deci nu putem juca 4 finger of r finger. ar trebui să interziceți hackerii și să adăugați hud personalizat. In rest bun joc
Îmi place acest joc, dar poți să adaugi un mesaj în care poate vedea numele jucătorului înainte de a intra pe server
Sincer, pot spune că jocul nu este atât de grozav. Spărțit, glitchy și nu știu ce este, dar poți crea un scorpion în spawn și poți ucide persoane super rupte, vei fi împușcat. Trebuie reparat!
StrikeFortressBox アクション uum
Super joc va rog rezolvati unele baguri
Cel mai bun joc multiplayer pe care l-am jucat vreodată... Îmi place asta... Am căutat peste tot pe internet un joc multiplayer și, în final, prietenul meu mi-a recomandat asta..
StrikeFortressBox Aksyon xlx
Acest joc este ok, dar este atât de rău pentru că atunci când sunt ocupat să joc, se întoarce în hol și nu am apăsat înapoi în hol, așa că trebuie să lucrezi la faptul că este cam distractiv, dar singurul lucru este că că este nevoie de o veșnicie pentru a construi un buncăr sau pentru a construi ceva și lucrurile sunt atât de scumpe în joc.
11th 5500 0 I 5 prima zi a anului și mă întrebam dacă ai putea să-mi dai puțin mai multe informații despre postul pe care îl cauți
Jocul este grozav. Dar al-lea battle royale nu este atât de mare, vă rugăm să îl faceți mare în următoarea actualizare. De ce nu există punctul de vedere al vehiculelor.
Am plătit de două ori pentru monede și încă nu am primit nimic. Fără monede și încă mai au reclame. Banii au fost scoși de două ori.
Se poate deschide un joc inutil, dar nu pot juca modurile, vă rugăm să găsiți asta
Super joc frate
Wow, îmi place acest joc, joc multiplaye în acest joc, dar există o problemă când adăugați hărți și arme noi și adăugați modul vampir și zombi
Hei, chalo 👋 acest joc pe care l-ai făcut este minunat, știi și textura tuturor este doar bună și vă rugăm să adăugați mai multe mașini și altele
Pielea se simte ca și cum sunt de fapt în război, este atât de amuzant, la fel ca singurul joc pe care îl joc și este atât de distractiv de fiecare dată când obții o ucidere dublă, primești o mulțime de puncte și apoi mi-am cumpărat singur un vehicul atât de grozav. Acesta este motivul pentru care am dat acestui joc o recenzie de 5 stele
Acest joc a fost bun, vă rugăm să adăugați o nouă hartă și roboți și, de asemenea, noi arme
Asta e nasol și este atât de întârziat și îl urăsc, mi-aș dori să nu fiu niciodată aici
😶😶😀🤖🤠🤡
Este un joc FOARTE drăguț pentru că există multe tipuri de vehicule cu arme și multe altele, este o distracție a face multe mai multe jocuri
Mai fain joc
StrikeFortressBox Akcijske igre wda
Te rog, am încercat să-i dau zero stele pentru că nu descărcați niciodată acest joc, vă rog, chiar și atunci când încercam să găsesc niște oameni pe care să-i trag, nu am reușit pentru că acesta este cel mai stupid joc, nu-l obține niciodată în toată viața voastră Vă rog să nu înțelegeți niciodată, pentru că este o prostie, pot găsi un alt apel de datorie și 1,3 secunde
Îmi place jocul, dar motivul pentru care îl notez cu trei stele este pentru că actualizarea durează aproximativ 3 luni și fără actualizare mă plictisește, poți adăuga actualizări pentru o săptămână, te rog
Jocul este gunoi. Controale groaznice. De jur împrejur strâmb. Sincer să fiu, nu înțeleg ratingul mare
Fute in gura de joc prost Si nu am sa ma mai joc niciodata
Jocul are o piele foarte bună, dar cu o problemă, vă rugăm să acordați 5 stele
Tragerea în timpul alergării este puțin complicată. Grafică bună. Jocul ar fi ok pentru altcineva căruia îi place să tragă și asta
Jocul este uimitor, dar o problemă este țintirea elicopterului. Trebuie să-mi aliniez elicopterul la țintă pentru a-l ucide și, uneori, pistolul cu focul este cel mai rău, iar zombii nu ar trebui să fie în joc, deoarece sunt foarte greu de folosit. kill remediați asta înainte de 2021 sau îl voi șterge
Trebuie să utilizați o nouă actualizare pentru strikefortressbox, cum ar fi chicken gun, totul nou pentru chicken gun, nu pentru fortressbox, puneți o nouă actualizare pentru strikefortressbox, deoarece îmi place, așa că este suficient de ok
Nu sunt sigur, dar un joc excelent, dar întârzierile sunt încă bune, doar vreau să explici de ce acei oameni nu merg
Freeze Tag Online Trò chơi điện tử lhvw
WOW. De fapt este
Cel mai bun joc
Acest joc este cu adevărat foarte bun. Joc acest joc în fiecare zi de la ( SpiderArmy )
Tshego ACESTE GEMA ESTE ATAT DE COOOL.....
Acesta este un joc risipit pe care nu îl putem juca offline
Âmi place acest joc
Sunt doar o mulțime de erori
Este WOW dar să rezolvați bobul când te urci pe motocicletă 🏍️ se face invizibilă și Bagul când mergi cu motocicleta,mașină, avion.și mergi cu viteză se da în frist porson.
StrikeFortressBox Akcijske igre ubs
Jocul este, de asemenea, adăuga un câine, așa că va adăuga 5 stele
Joc super. Jocul este destul de dependent. Deci, trebuie să îl șterg și să descarc din nou din când în când. Joc frumos, funcționează chiar și după ce datele mele zilnice de 2 GB s-au terminat. Astfel, jocul folosește date foarte scăzute (internet). Deci, destul de uimitor. 😎😎
Te iubesc ❤️