Post by atbarlaulypa on Feb 5, 2022 1:27:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ School of Dragons ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ School of Dragons IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ כל פריצה ללא הגבלה ▞▞▞
▞▞▞ School of Dragons 2022 version ▞▞▞
אתה יכול לשחק במשך 5 או 10 דקות ואז זה יתנתק אוטומטית ויוציא אותך מהמשחק. הגרפיקה נראית נחמדה ובקרות המשחק הגונות הן מעט מרושלות.
משחק מהנה ביותר🐉
אחרי שעזב וחזר למשחק אחרי כשנה או שנתיים, זה רק החמיר באיכותו. זה למעשה רק שכר לשחק במשחק, אתה צריך פשוט להמשיך ולגרום לכך שישתלם רק לשחק במקום להגביל חלקים מהמשחק בפועל.
Alien Creeps - Tower Defense Strategi vzj
School of Dragons Rollimängud jada
אני אוהב את המשחק הזה אבל בכל פעם שאני הולך לאורווה שלי כדי לראות את הדרקונים שלי הוא קופא ואז אני צריך להיכנס שוב אז זה ממש מעצבן ואני ממש אשמח אם תפתרו את זה.
School of Dragons Hry na hrdinov lovz
זה משחק מדהים כיף זה כמו בסדרה
האם אתה יכול לעשות את זה כך שאתה מקליד את שם המשתמש במקום קוד? כמו כן, כאשר אני מוחק חשבון, האם אתה יכול למחוק את כל המידע ממנו? (זה די מוזר להיות חברים עם חשבון שנמחק) זה משחק טוב, אבל האם יכולות להיות אפשרויות נוספות להתאמה אישית לדמות?
זה כל כך כיף במיוחד כשאתה רוכב על דרקונים!!!!!!!!!!! הדרקון הזהוב החדש נראה כמו הצעצוע שלי שנקרא saffire הגיע עם התג לא איפרתי את השם!
אני אוהב את המשחק, אבל מאז שהאירוע החדש יצא, אני מקבל בעיטה החוצה, ולפעמים זה לא נותן לי את ההערות שלי ואני באמת מרגיש שאתה צריך לאפשר לנו להפיק יותר מהאירוע הזה ולפחות מתוך כבוד רק תקן את התקלה העיקרית ברשימת הוויקינגים וכאשר אתה טוען לראשונה לשרת
מדהים. גרפיקה מוזרה אבל להתפתח משחק שבו אתה יכול להיות בעולם המדהים של הדרקונים זה כל כך מדהים. רק הלוואי שכל ההרחבות/משימות המגניבות לא ידרשו ממך לשלם כל כך הרבה. כמו כן, אני מקווה שיש דרך לרכוש אורוות עם מטבע המשחק בחינם לשחקנים לאחר מחלקה אחת.
וואו וואו איזה כס אני אוהב את זה וואו זה אמישחכה טובבבבבבבבב וואו אני ממש רוצה את זה וואו וואו
זו אפליקציה נהדרת עם תכונות טובות והיא נותנת לך הרבה משימות. לי ולפנגהוק יש את הקשר החדש הזה שלעולם לא יישבר
אני לא ממליץ, שיחקתי את המשחק בנייד ובמחשב (מועבר למחשב) ובשני ההצגות המשחק היה פגום ב-100% מהזמן. עשיתי 5 חשבונות שונים רק כדי לראות אם זה היה סיכוי. עם זאת תמיד, 100% נתקל בבאג שבו זה הפך את המשחק לבלתי ניתן להפעלה או לנקודה שנותן קווסט לעולם לא יגרום או משהו אחר למקום שבו *לעולם* לא אוכל להתקדם.
זה טוב אבל איך מתחילים של המשחק הזה מקבלים כרטיס חינם כדי לעורר את זעם האור ולקבל פנסי לילה בחינם? ואני נשבע באלוהים המשחק הזה צריך עדכון למתחילים!
אני לא יכול לשחק את המשחק... בכל פעם שאני משחק יותר מ-5 דקות זה מתנתק אותי ולא נותן לי להיכנס חזרה :/ אני אפילו לא יכול לסיים קווסט אחד. אולי אם הייתי מסוגל לשחק בו הייתי נותן דירוג טוב יותר אבל אם אני לא יכול לשחק בו אז למה בכלל יש את זה... אני מבין שהיו בעיות בשרת אבל זה קורה מאז שהורדתי את המשחק לפני חודש. אני הולך לפספס את האירוע אם זה ימשיך לקרות ואני מעדיף לא לפספס אותו
אני משחק מעל 6 שנים עכשיו. המשחק הזה היה כל כך כיף כשלא היית צריך לקנות מנוי רק כדי לשחק. בעיקרון, ללא חברות = ללא קווסטים.
המשחק הכי חרא בעולם
אין כוכבים, פיגורים ככל הנראה, הפקדים הם בלגן, לא הצלחתי להגיע לאסטריד בכלל, בכל פעם שניסיתי לעשות סיבוב זה עשה 360 במקום. יש לי סמסונג בגודל 10 אינץ' שיכולה לשחק במשחקים גרפיים גבוהים כמו Monster Stories ו- Darkness Rising, לזה אין גרפיקה טובה והטאבלט שלי התקשה לשמור על קצב הפריימים. לגרד שלא היה קצב פריימים, זה 》עשה!< זה 》בכל פעם. לא משחק טוב לנייד.
זה ממש טוב שיש רק כמה בעיות. הבעיה שהכי מטרידה אותי היא הדיג. בכל פעם שאני דג הדג פשוט נשאר במקומו. אנא תקן את זה, אני ממש ממש אשמח ולתת לו חמישה כוכבים
זה משחק טוב והכל אבל אתה יכול בבקשה להוזיל את אורות הלילה, כמו אולי 90 אבני חן. בבקשה ותודה לך! 😊
זה משחק ממש טוב, אני נהנה ממנו די טוב אבל חברות היא רק בעיה גדולה עבורי ואחרים שלא רוצים לשלם תוספת. כמו כן, אם אתה משחק בטלפון או בטאבלט, אתה מקבל הרבה קריסות. הגרפיקה טובה אבל אני גם חושב שהם יכולים להשתפר. גם אין לך שליטה מלאה על הדרקון שלך כשאתה רוכב עליו. אתה אפילו לא יכול לעשות טריקים!! או שאתה יכול פשוט לא הבנתי את זה. ולגרום לדרקון שלך להיות טיטאן זה מתיש.
משחק מושלםםם🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶
אני בהחלט אוהב את זה! דרקון הסטרטר שלי היה נאדר, אבל אפילו שיש לי חברות כשהייתי הולך לקבל סטרטר לא עלו, התכוונתי לקבל סקריל אבל זה לא הופיע וזה עשה את זה מספר פעמים. אבל המשחק הזה קיבל עברתי הרבה חחח אני אובססיבי לדרקונים והמשחק הזה מדהים ביותר. למרות שהמבוך של אור הלילה הזה היה די קשה וגרם לי לכעוס חחח, עדיין אוהב את זה
אל תורידו זה לא פועל מבטיח לכם זה חרא
אני אהפוך מיד לחמישה כוכבים בשנייה שתפתרו את בעיית הדיבור. כשאני לוחץ על מישהו זה לא יירשם או אוסף פריט. כל סוג של התקדמות קווסט כמו דיבור וכו'. פשוט מה קורה אלא אם כן אחרי שאני עושה את זה אני הולך לאולם הגדול בבית הספר של דרקונים כדי איכשהו לאלץ את הטקסט להמשיך.
משחק הדרקון הכי טוב שהיה לי אי פעם אוהב להעביר שעות רק לטוס ולעשות משימות וזה מאוד כיף אני אוהב את האירועים אני אוהב את האתגרים ועוד אז תמשיך בעבודה הנהדרת. גם בשבילי יש תקלה שאין לי משימות לעשות אז בבקשה תקן את זה יש לי 6 דרקונים נוער ותינוקות אז כן בבקשה תקן את זה. ועוד תקלה אחת היא שאני לא יכול לשחק יותר כשאני לוחץ על הפעל ואז זה נטען ואז כשאני רואה את הדמות והדרקון שלי אין כפתור הפעלה או מפה או שום כפתור חוץ מלחצן טעינה
האפליקציה הזו מדהימה!! אתה יכול לקבל דרקונים משלך ולרכב על מפות. זה יותר טוב מכל משחק httyd אחר לדעתי. הדבר היחיד שאני לא אוהב הוא שאתה צריך לקנות חברות כדי לקבל את זעם הלילה והזעם הקל. אבל חוץ מזה המשחק הזה מדהים!!
הדקה הראשונה של המשחק אני לא יכול להשתמש בפקדים. תקלות. צא מהאפליקציה חזור עם תקלות נוספות. תקן את זה לפני שאסיר את ההתקנה.
בסדר
המשחק יכול להיות מתסכל עם התקלות וכאלה אבל הסיפורים עם הפרמיה טובים. עם זאת, אני שונא איך אתה צריך לקנות מנוי כל חודש או כזה וכמה זה יקר למשחק כל כך פגום ופיגור. הלוואי שהיו עוד משימות מבוססות סיפור לעשות ולהקל על כמה מהקושי של הקווסטים כמו במסע ההוובבלר
משחק נהדר אבל כמעט כל משימות הדרקונים הטובות שאתה צריך חברות עבורם. זה מעצבן ואכזרי שילדים שהוריהם לא נותנים להם לקנות דברים למשחקים, הם לא מסוגלים לעשות שום דבר ממש כיף.
School of Dragons Hry na hrdinov lovz
אני לא חושב שזה הוגן שכמה שחקנים צעירים ישלמו דמי חבר כדי להשלים את קווסט Light Fury. למרות שהגרפיקה נהדרת כמו גם הדרקונים, אני מרגיש שהאנשים שיצרו את האפליקציה הזו חמדנים מדי. או שתפטרו מדימי החבר סופית, או שתהיו חודש שלם שבו הכל בחינם. תראה אם זה עוזר. כי אני רק בן 16 וצריך לשלם דמי חבר עבור הזעם הקל זה פשוט מטורף.